Selecteer een pagina

Ik ga het anders doen

door

Het is tijd om mijn hart te volgen. Daarvoor is het nodig dat ik mezelf ook écht ga uitspreken. En dat is giga spannend. Waarom? Dat leg ik je graag uit.

Want allereerst… wat wil ik dan écht gaan doen? Ik wil meer vrouwen met Fibromyalgie begeleiden naar pijnverlichting en herstel. En dit tijdens een intensief coaching traject van 2 maanden, waarbij een hele andere visie op pijn de insteek is.

Namelijk dat onbewust onderdrukte emoties de oorzaak zijn van de pijn en overige klachten, zoals vermoeidheid! Is de pijn niet echt dan??? Nou, écht wel! Sterker nog. De pijn is vaak zó heftig en pittig dat er geen ruimte overblijft om te ‘leven’. Vrouwen die aan het ‘overleven’ zijn, en ineens aan de zijlijn van het leven staan. Van gekkigheid niet meer weten hoe ze dit nog jaren vol moeten houden. Ze hebben immers al zo vaak gehoord dat er geen behandeling is en je er maar mee moet leren leven.

Ze maken zich zorgen over de toekomst, hun werk, hun gezin, relatie, kinderen of kleinkinderen. In hun hoofd willen ze nog zóveel, maar het lijf wil niet meewerken…

En weet je… ik spreek uit ervaring. Ik kom daar vandaan! Na 20 jaar pijnklachten én de diagnose fibromyalgie. En… inmiddels weet ik dat het niet voor altijd hoeft te zijn. Er is nog ZOVEEL mogelijk. Ik ben inmiddels zo goed als pijnvrij en barst van de energie. Ik ben nog steeds aan het wennen aan het feit dat ik geen begrenzing meer heb en de toekomst weer voor mij openligt. Ik durf weer groots te dromen en geniet volop!

Dus ‘Leer er maar mee leven’??? Niet wat mij betreft!! En dat is wat ik wil gaan uitdragen.

Een duidelijke richting dus. Waarom is het dan zo spannend zou je denken?

Nou, omdat ik met het uitdragen van deze visie en mijn overtuiging dat pijnverlichting en herstel bij fibromyalgie wél mogelijk is, ook mensen tegen de schenen ga schoppen. Die dit niet willen horen en boos worden omdat ze ervan overtuigd zijn dat het nooit meer beter wordt. Want dat is wat ze keer op keer te horen hebben gekregen.

Ik heb me te lang laten weerhouden om mezelf uit te spreken omdat ik opzag tegen de negatieve reacties die ongetwijfeld komen gaan. Tot nu dus….

Ik ga het doen! Mijn hart volgen! Want ik voel in alles dat het nu tijd is om ervoor te gaan. Op zoek naar de vrouwen met fibromyalgie die open en nieuwsgierig en ‘out-of-the-box’ willen denken. En zelf de regie willen pakken in hun eigen herstelreis.

Ik begeleid vrouwen met Fibromyalgie naar pijnverlichting en herstel. Klinkt goed toch?!

Volg TimeOut op Social Media